Vuokramökissä viihdytään myös talvilomalla

Aholanraitin talviasuttavissa vuokramökeissä voi lomailla ympäri vuoden. Talvella mökkiloman aktiviteetit poikkeavat tietysti kesästä, mutta talvilomallakin mökkilomailu voi olla mukavaa, oman halun mukaan joko aktiivista liikkumista tai rauhallista nautiskelua.

Aholanraitilla pääset hiihtämään lähes suoraan mökin ovelta. Ladut ajetaan moottorikelkalla aina lumitilanteen ja sään salliessa. Ladut kulkevat helpohkossa pelto- ja metsämaastossa Aholanraitin ympäristössä, joten ne sopivat hyvin aloittelevallekin hiihtäjälle. Jos jäätilanne sallii, myös jäällä on mahtavat puitteet hiihtolenkeille.

Talvinen metsä tarjoaa hienot mahdollisuudet myös esimerkiksi lumikenkäilyyn tai pikkuteillä kävelyyn, lenkkeilyyn ja juoksemiseen.

Lapset nauttivat tietysti mökkien pihapiirissä lumileikeistä ja pulkkamäen riemusta.

Kunnon ulkoilupäivän kruunaavat tietysti sauna ja lämmittävä takkatuli mökin rentouttavassa tunnelmassa.

Aholanraitti-talviloma-vuokramökki-luistelu

Talviaktiviteetteja lähiympäristössä

Aholanraitin lähiympäristöstä tunnin ajomatkan sisältä löytyy useita hyviä vaihtoehtoja talviloman aktiviteetteihin.

Laajavuoressa  ja Himoksella pääsee laskettelemaan sekä hiihtämään. Joutsan suunnasta Hankasalmelta löytyy vielä Häkärinteet rinnepäivän vaihtoehdoksi. Aivan Jyväskylän keskustan tuntumasta Viitaniemeltä ja Jyväsjärveltä löytyvät talvella myös retkiluisteluradat.

Laajavuoresta löytyy myös Laajavuori spa hierontoineen ja muine spa-palveluineen.

Jyväskylästä, noin kolmen vartin ajomatkan päästä löytyy Aalto Alvarin uimahalli, jossa pääsee polskimaan niin pienet kuin isotkin vesipedot. Kaupunkipäivänä Jyväskylässä voi myös vaikka keilata, liikkua sisäleikkipuistossa tai tutustua Jyväskylän taidemuseoon tai Alvar Aalto -museoon.

Aholanraitti-talviloma-vuokramökki-luistelu

Mökin mukavuudet tekevät talvilomasta nautinnollista

Aholanraitin vuokramökit lämpiävät leivinuunin avulla. Lisäksi mökkien märkätiloissa on lattialämmitys, joka tuo mukavuutta asumiseen ja esimerkiksi helpottaa talvivarusteiden kuivatusta.

Lisäksi jokaisessa mökissä on puusauna, joka tuo lisälämpöä ja mahdollistaa rentoutumisen ulkoilun jälkeen vaikka keskellä päivää.

Mökkilomalla saa keskittyä vain itselle tärkeisiin ja mukaviin asioihin, talvellakin. Ja nautiskeluun.

Aholanraitti-talviloma-vuokramökki-tunnelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *