Mökkilomaa mukavuuksilla, rauhassa

Palaute, jota ehkä kaikkein useimmin saamme Aholanraitin vuokramökkien vierailta on, että ”täällä on niin uskomattoman rauhallista ja hiljaista”.

Moni myös sanoo, että mökkien hiljaisuudessa nukkuu todella hyvin. Mikäs sen tärkeämpää lomalla onkaan, kuin että saa nukkua hyvin, rauhoittua ja palautua arjen kiireestä.

Ei häiritse liikenteen humina, ei naapureiden äänet. Kuikan huuto rytmittää kesäiltaa ja aamulla terassilla voi kuunnella lokkien kirkunaa. Mökissä sisällä nämäkään äänet eivät häiritse nukkujaa.

 

Hiljainen metsä ja tyyni järvimaisema toimivat mitä parhaimpina läsnäolon ja rauhan lähettiläinä.

 

Välittyykö rauhallisuus näistä Aholanraitin kuvista?

Maistuisiko sinulle kesäloma näissä maisemissa?

Aholanraitin-vuokramokit-Paijanne-2 Aholanraitin-vuokramokit-rantakoivikko

The most common feedback from our guests is that ”it is so quiet here”. Many people also say that they sleep better than ever in our holidayhouses.

What else could be more important on holiday, than a good night sleep? After hectic and stressful every day living, it is so important relax and get well rested.

The lake Päijänne and forests besides our holiday houses give the best possible surrounding for peaceful holiday. You can enjoy the birds´ sounds in the evenings and mornings, in side the houses you won´t even be disturbed by these, nor the noise of the traffic or neighbours.

Would you enjoy your holiday in this surroundings?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *