Kortelahti

Kortelahti on lomamökki, jonka terassilla voit nauttia kesäillan lämmöstä komeaa Päijänteen järvimaisemaa ihaillen.

Kortelahden varustukseen kuuluu suihku, sisävessa, astianpesukone, jääkaappi-pakastin yhdistelmä, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi/-uuni. Mökki lämpiää sähkön lisäksi tupakeittiön leivinuunin lämmöllä ja saunan pehmeät löylyt takaa puulämmitteinen kiuas. Kosteissa tiloissa on lattialämmitys.

Mökille on mahdollista saada pinnasänky ja syöttötuoli.

Ranta on ihan käden ulottuvilla mökin pihasta ja antaa mahdollisuuksia niin uimiseen, kalastamiseen kuin leppoisaan souteluunkin. Tai voit ihan vaan kuunnella laineiden liplatusta ja kuikan huutoa kesäillassa. Talvella jäällä on mitä mainiointa sivakoida suksilla tai käydä narraamassa kaloja.

Aholanraitin-vuokramökit-Kortelahti-ranta
Soutuvene Kortelahden mökin omassa rannassa.

 

Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-terassi Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-oh Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-keittiö Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-ruokailu Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-mh1 Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-mh2 Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Kortelahti-piha1