Mustikkamäki

Mökkiloma Mustikkamäki -mökissä on lomaa kaikilla herkuilla, omaa rauhaa, kauniina liplattava Päijänne sekä luonnon rajattomat harrastusmahdollisuudet.

Mustikkamäessä on tilaa 88 neliötä ja tupakeittiön lisäksi mökissä on kaksi makuuhuonetta. Vuodepaikkoja löytyy makuuhuoneista neljälle hengelle ja lisäksi tupakeittiön levitettävässä vuodesohvassa nukkuu tarvittaessa kaksi henkilöä.

Mustikkamäestä löytyy kaikki varusteet mukavan loman viettoon. Mökissä on sähköt, mutta lisäksi se lämpiää tupakeittiössä sijaitsevan komean leivinuunin lämmöllä. Keittiöstä löytyvät astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastinyhdistelmä, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä sähköliesi. Mökille on mahdollista saada pinnasänky ja syöttötuoli.

WC ja suihku löytyvät mökistä sisältä ja sauna lämpiää puilla. Saunasta on mukava juosta parikymmentä metriä omaan rantaan ja pulahtaa laiturilta järveen vilvoittelemaan. Rannasta löytyy myös soutuvene kesäiltojen iloksi tai kalastusta varten.

 

Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Mustikkamäki-mh2 Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Mustikkamäki-mh1 Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Mustikkamäki-oh3 Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Mustikkamäki-keittiö Aholanraitti-Vuokramökkejä-Päijänteen-rannalla-Mustikkamäki-piha2